Vinyl

Een vinylvloer is een zachte kunststof vloer. Eenvoudig in onderhoud en voorzien van een sterke toplaag. Voor elk vertrek dus uitermate geschikt. Geen harde contactgeluiden, comfortabel aan de voeten en leverbaar in eindeloos veel kleuren en dessins.

Een vinylvloer is een modieuze vloerbedekking voor een leuke prijs. Een vinyl vloer is een veerkrachtige kunststof vloerbedekking met een veel mogelijkheden. Denk hierbij aan de vele verschillende kleuren en designs die er te krijgen zijn voor uw woonkamer,keuken, slaapkamer en zolder. 

Ook mogelijkheden met betrekking tot het aanbrengen van ontwerpen en figuren die naadloos in elkaar overlopen zijn er genoeg. Een vinylvloer is zeer gemakkelijk in onderhoud, wekelijks stofzuigen en periodiek met een voor vinylvloeren bestemd schoonmaakmiddel dweilen.

In onze winkel vind u een brede collectie vinyl soorten, heeft u liever een houtstructuur of een uni kleur? Bezoek onze winkel voor een ruim aanbod aan keuze. Tevens zijn onze stoffeerders gespecialiseerd op het leggen van vinyl. 

U kunt stalen van onze collectie in onze winkel komen bekijken. We meten gratis thuis bij u op om een vrijblijvende offerte uit te brengen.

bekijk ook onze collectie online widget