Tapijt

In onze winkel vindt u in alle prijsklassen en verschillende soorten/merken tapijt. We hebben meer dan 500 rollen op voorraad.

Tapijt heeft veel voordelen en gunstige eigenschappen. Wie een ruimte binnengaat waar tapijt is toegepast, krijgt al gauw een behaagelijk en comfortabel gevoel. Dat komt omdat tapijt warmte en sfeer uitstraalt. Tapijt is in vele eigentijdse kleuren, dessins en structuren verkrijgbaar en daardoor goed te combineren met andere onderdelen van het interieur.

De meeste moderne tapijten krijgen tegenwoordig in de fabriek al een vuil-en vlekwerende finish. Vuildeeltjes hechten zich hierdoor minder snel aan de vezels.Vloeistoffen blijven als een soort druppel boven op de pool liggen en kunnen eenvoudig worden opgedept. Bij normaal huishoudelijk gebruik gaat een vuil- en vlekwerende finish even lang mee als het tapijt zelf!

De vele soorten en gunstige eigenschappen maken tapijt tot een zachte vloerbedekking die tegemoet komt aan uiteenlopende wensen en gestelde eisen. Tapijt is dan ook in bijna ieder interieur toepasbaar; in huis, op kantoor, in winkels, op scholen etc.

Trap leggen

Bij het bekleden van een trap komt echt vakwerk kijken. Er zijn diverse manieren om je trap te bekleden en er zijn ook diverse soorten trappen.Wilt u een open trap bekleden of een dichte trap bekleden? Of kiest u liever voor een traploper?

Waarom uw trap bekleden met tapijt?

Als u niet in een vrijstaand huis woont dan kent u vast het geluid van de buren die de trap op lopen. Tapijt heeft als gunstige eigenschap dat het geluiddempend is. Met een gestoffeerde ondergrond kunnen loopgeluiden met maar liefst 25 tot 34 decibel verminderen. Dus ook op uw trap. Daarnaast voelt tapijt warm en zacht aan en zorgt voor meer sfeer in huis.

Het leggen van tapijt is mogelijk in (bijna) alle patronen en kleuren naar ieders wens. Toepassing tapijt:
– Woonkamer tapijt
– Slaapkamer tapijt
– Trap geschikt tapijt
– Tapijt tegels
– Project tapijt

U kunt stalen van onze collectie in onze winkel komen bekijken. Wij komen graag bij u thuis om gratis uw vloeren op te meten en uw naderhand een vrijblijvende offerte uit te brengen.

Klik hier om ons hele assortiment tapijt Parade te bekijken
Klik hier om ons hele assortiment tapijt Bonaparte te bekijken
Klik
 hier om ons hele assortiment Desso te bekijken
Klik hier voor de Ambiant tapijt folder

parade_logo_DEF_pantone188C   Logo Bonaparte  logo desso


bekijk ook onze collectie online widget