Project PVC Vloeren

PVC Stroken
Wij hebben ook schitterende pvc vloeren in ons assortiment. Deze hebben wij in diverse collecties en motieven.

Voordelen van PVC vloeren zijn dat ze onderhoudsvriendelijk en een representatief uiterlijk geven.Deze vloeren typeren namelijk of het een echte houten vloer is, terwijl het dus geen echt parket of laminaat is.

Er zitten veel voordelen aan het gebruik van PVC, zo is het een robuuste, kras- en onderhoudsarme vloer. In sommige gevallen is het zelfs in zijn geheel vochtbestendig. Ten opzichte van een verlijmde PVC vloer heeft klik PVC het grote voordeel dat het verhuisbaar is. Ook is klik-PVC geluidsreducerend, dus minder contactgeluid als bij een laminaat of parket.

Klik hier voor onze PVC All inn aanbieding!

Onderstaand een beknopt overzicht van onze collectie.


p15
mFLOR biedt een brede collectie PVC vloeren van hoge kwaliteit welke verlijmd worden op de ondergrond. mFLOR designvloeren zijn opgebouwd uit meerdere lagen hoogwaardig en zeer milieuvriendelijk materiaal. mFLOR designvloeren zijn verkrijgbaar in hout, steen en beton dessins. Deze dessins zijn niet van echt te onderscheiden maar zijn wel slijtvaster, stiller, waterbestendiger en makkelijker schoon te maken.

Klik hier om ons hele assortiment Mflor vloeren te bekijken

Bekijk onze collecties ook in de mFLOR Studio


Vivafloors levert hoogwaardige PVC vloeren en PVC vloerbedekking en heeft haar collectie volledig afgestemd op de wensen van de klant. Vivafloors heeft de vloer waarbij u zich thuis voelt. En dat is dan altijd een vloer die u als ‘beste koop’ ervaart. Wij zeggen niet voor niks dat een vivafloor “een vloer voor het leven is”.

Klik hier om ons hele assortiment Vivafloors vloeren te bekijken


p09
De sfeervolle vloer voor uw project of woning. Wilt u graag een comfortabel, duurzaam product, wat eenvoudig te reinigen is? TFD combineert een hoge kwaliteit vloer, met veel verschillende en verrassende dessins. Deze zijn 3,0mm dik met een toplaag van 0,7mm. Deze zijn geschikt voor particulier -en projectmatig gebruik.

Klik hier om ons hele assortiment TFD vloeren te bekijken


Wij hebben het meest veelzijdige aanbod op het gebied van vloeren. Onze professionele stoffeerders leggen en egaliseren uw vloer op vakkundige wijze. Zo heeft u er geen omkijken naar en wel jarenlang woonplezier.

Graag zijn wij bereid om gratis en geheel vrijblijvend een deskundig advies te geven en/of een offerte te maken.

bekijk ook onze collectie online widget