Onderhoudsproducten

Of het gaat om uw tapijt, vinyl of laminaatvloer u wilt uw vloer graag schoon en mooi houden. In onze twee filialen vindt u vele onderhoudsproducten om uw vloer schoon te maken, te onderhouden en te beschermen en producten om vlekken uit uw vloer te halen.

Algemeen onderhoudsadvies

Tapijt is warm, comfortabel en makkelijk in onderhoud! Een sterk product waar onbekommerd op kan worden geleefd, vele jaren lang. Tapijt vraag, net als andere soorten vloerbedekking, om regelmatig en het juiste onderhoud.

De belangrijkste regels hierbij zijn, houdt vuil zoveel mogelijk buiten de deur door gebruik te maken van goede rooster/borstel en schoonloop matten. En stofzuig uw tapijt regelmatig (tweemaal per week minimaal) en met een juiste, voor uw tapijt geschikte, stofzuiger.

Vlekken? Geen paniek

Gaat er een glas om…. geen paniek. Wist u dat 90% van alle vlekken zijn te verwijderen met water en volgens de James Vlekkenwijzer.

Vlekken dienen altijd direct te worden verwijderd. Snel ingrijpen voorkomt veel narigheid en extra werk. Op de aankoopnota kan de samenstelling van de pool van uw tapijt staan, nodig voor een goed advies. James Vlekkenwonder en Vlekkenspray en James Water zijn ook geschikt voor wollen tapijten.

Wekelijks onderhoud

Tenminste 2x per week stofzuigen met een goede stofzuiger (onderdruk min 160 millibar). Dit verlengt de levensduur van uw tapijt en vertraagt een grote onderhoudsbeurt.

Klik hier voor meer info over James vlekkenspray
Klik hier om de gratis vlekkenschijf te downloaden (pdf,220kB)