Marmoleum

Zoekt u een makkelijk te onderhouden vloer? Dan is marmoleum een geschikte keus. Een sterke beschermende finish zorgt er voor dat schoonmaak en onderhoud van marmoleum heel eenvoudig is. Stofwissen is een snelle en eenvoudige manier om de vloer stofvrij te maken.

Voordat marmoleum geïnstalleerd kan worden, is een vlakke ondervloer nodig. Indien nodig, wordt uw vloer daarom eerst vakkundig door ons geëgaliseerd. Ook kan marmoleum prima gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming.

Mooi, praktisch, 100% natuurlijk en een ruime keuze aan kleuren. Zo zou u Marmoleum kunnen typeren. Een hedendaagse linoleum vloerbekleding die van blote voeten houdt, stofvrij wonen toelaat en de natuur een warm hart toedraagt.

Maar er zijn nog meer voordelen:
– talloze decoratie- en combinatiemogelijkheden,
– 100% natuurlijke grondstoffen,
– stofvrij wonen (ideaal voor allergie- en astmapatienten),
– verdraagt makkelijk vloerverwarming,
– geluiddempende eigenschappen,

Marmoleum Click
Marmoleum click is een laminaat van Marmoleum op panelen van HDF en kurk. De panelen zijn verkrijgbaar op 90 x 30 cm, de dikte is ca. 9,8 mme en zijn verpakt in dozen van 7 stuks. (ca. 1,89 m2) Voor decoratieve effecten zijn er ook Marmoleum click squares: 30 x 30 cm. Deze worden eveneens per 7 stuks geleverd, voor een oppervlakte van ca. 0,63 m2.

Marmoleum is verkrijgbaar in verschillende vormen. Bij ons kunt u terecht voor een nog uitgebreidere keuze! Ook voor egaliseren bent u bij ons aan het goede adres.

Klik hier om de Marmoleum magazine te downloaden (pdf)
Klik hier om de Marmoleum Click magazine te downloaden (pdf)