Klik PVC Vloeren

Klik pvc is een pvc laminaat plank wat opgebouwd is uit een aantal laagjes. Waaronder een kurk onderlaag, deze zorgt voor een geluiddempend effect en en heeft daarnaast ook een egaliserende werking. Dan heb je een laag mdf wat te vergelijken is met het bestaande laminaat.

En als bovenlaag hebben de de vinylstrookdit is een slijtvaste en krasvaste pvc wat afgewerkt is met een PU beschermlaag. De vloer wordt net als het laminaat met een uniclick systeem met elkaar verbonden.

De nieuwe klik pvc collectie van Vinyl concept, Beautifloor en Wicanders,  bied een perfecte interpretatie van de texturen en patronen van edel hardhout, exotische gesteenten.

Er zitten veel voordelen aan het gebruik van PVC, zo is het een robuuste, kras- en onderhoudsarme vloer. In sommige gevallen is het zelfs in zijn geheel vochtbestendig. Ten opzichte van een verlijmde PVC vloer heeft klik PVC het grote voordeel dat het verhuisbaar is. Ook is klik-PVC geluidsreducerend, dus minder contactgeluid als bij een laminaat of parket.

Onderstaand een beknopt overzicht van onze collectie.

th_B0U3001.jpg th_B0U4001.jpg th_B0V2001.jpg

th_B0V3001.jpg th_B0V8001.jpg th_B0Q0003.jpg


vinylconceptlogo

Deze  PVC vloer is geschikt voor toepassing in het hele huis. Bovendien is hij leverbaar in een ‘dunne toplaag van 0.30’ en ‘dikke toplaag 0.55’ versie (voor zwaar gebruik). De afwerking van de slijtlaag is mat waardoor hij de uitstraling heeft van een geoliede parketvloer.

Vinyl Concept Uniclic biedt PVC stroken op HDF. Het grote voordeel is dat dankzij het handige Uniclic® systeem deze vloer snel te plaatsen is. Bovendien is het een PVC vloer inclusief een egaliserende en tevens isolerende ondervloer, dankzij het HDF en de kurk onderlaag. We maken onderscheid tussen 4 verschillende series Vinylconcept Uniclic, namelijk de Lungo, de Oaké, de Original en de Senses. De Oaké heeft een toplaag van 0,3mm en een kurkonderlaag van 1,6mm. De Original heeft ook een 0,3mm toplaag, maar een 3mm kurklaag voor extra loopcomfort. De Lungo heeft extra lange panelen en de Senses heeft een toplaag van 0,55mm met een synchroon structuur en een 0,3mm kurklaag. Er zijn zowel decors met als decors zonder V-groef

Klik hier om ons hele assortiment Vinyl concept vloeren te bekijken.


Wicanders logo

Wicanders heeft dankzij de innovatieve Corktech-technologie in de loop der jaren kurken wand- en vloerbedekking ontwikkeld met unieke eigenschappen.

Door gebruik te maken van een unieke meerlagenstructuur die de meest geavanceerde technieken met de unieke natuurlijke eigenschappen van kurk combineert, werd een hoogwaardige kwaliteitsvloer bekomen. Zo heeft men de perfecte combinatie bereikt van schoonheid, comfort en duurzaamheid. 

Klik hier om ons hele assortiment Wicanders vloeren te bekijken


 

bekijk ook onze collectie online widget