Karpetten

Niet alleen met meubelstukken zorgt u voor warmte en huiselijkheid in huis. Ook karpetten geven uw woonkamer extra warmte, een hoge aaibaarheidsfactor of het juiste accent.

Bent u op zoek naar een karpet? Karpetten hebben wij in talrijke maten, stijlen en materialen. waaronder wol, synthetisch, klassiek of modern. 

Het is een decoratief element dat warmte, sfeer en gezelligheid toevoegt. Met een karpet maakt u van een zit- en/of eethoek een intieme ruimte. Door de grote keuze in kleuren en dessins is het vrij een voudig om een opvallend accent te creeren. Denk ook aan de geluidsabsorptie. Een karpet dempt bovendien het geluid, zeker in kamers waar vele harde materialen zijn toegepast.

Vintage dealer

Kleur en warmte

Met een mooi karpet geeft u uw interieur extra kleur en warmte. Bij ons vind u een enorm uigebreide collectie vloerkleden. Het kan natuurlijk zijn, dat u uit onze voorraad karpetten niet de juiste kleur of maat kunt kiezen. Dan bieden wij ook nog een ruime keuze uit onze tapijtcollectie.

Afwerking

Karpetten kunnen op verschillende manier afgewerkt worden. De meest bekende manier is het festonneren. Hierbij wordt het karpet afgewerkt met een meegekleurde rand.Tevens maken wij karpetten waarbij er een ondertapijt word aangebracht zodat uw karpet meer comfort krijgt.

Laat je inspireren en ga zelf aan de slag!

bekijk ook onze collectie online widget